II Sukutapaaminen Heinolassa

Kannaksen Mykrien toinen sukutapaaminen järjestettiin Heinolan WPK-talolla lauantaina 25.8.2001. Tapaaminen yllätti kaikella uljaudellaan. Historian lehtien havina huokui vanhan WPK-talon juhlavassa miljöössä. Elokuinen lämpimän kaunis sääkin suosi mukana olleita, joita tälläkin kertaa oli koolla toista sataa.

Ohjelmassa oli mm. puheita, lasten esitys, musiikkiesityksiä, yhteislaulua, tanssit, arpajaiset, sukututkimusnäyttely sukupuineen, sukuvalokuvaus ja vanhojen valokuvien keräystä sekä muuta perinteen keräystä.

Tapaamisessa oli myös arpajaiset, mikä olikin todellinen menestys. Kiitokset kaikille arpajaisvoittoja lahjoittaneille sukulaisille!

Sukuseuran hallitus kokoontui ennen sukutapaamista ja päätti yksimielisesti kutsua seuran historian ensimmäiseksi kunniajäseneksi Mirjam Mattilan (os. Mykrä) [ANTREA]. Perusteluina todettiin Mattila on vaalineen karjalaista kulttuuria ja toimineen ansiokkaasti myös sukuseuran piirissä esittäen sukutapaamisissa karjalankielisiä pakinoita ja kirjoittamalla kolumneja sukuseuran lehteen. Mattila esiintyi myös Heinolan sukutapaamisessa.

WPK-talo sijaitsee Heinolan keskustassa, osana korjattua puutalokorttelia. WPK-talon historiasta on kerrottu tarkemmin kuvatekstissä toukokuussa 2002 ilmestyneen jäsenlehden ensimmäisellä aukeamalla.

Kaikkien sukuhaarojen välinen ensimmäinen sukutapaaminen oli v. 2000 Kokemäellä. Nettisivuille on koostettu laaja kuvagalleria sukutapaamisten valokuvista.


Sukutapaamiset & Retket